За свеж и нов почеток

СЕРВИСНИ УСЛУГИ

За свеж и нов почеток

Сервисниот центар на брендот e комплетно дезифициран (дезинфицирање на просторот на прием на клиенти на секој час). Внимателно и одговорно се прати процедурата на превземање на клучевите на автомобилот, и нивна дезинфекција. Контактните површини за работа се поминуваат со средства за дезинфекција пред и по работа на возилото. Посебен ред на прием и комуникација на означена далечина внимателно следејќи ги препораките од Министерството за Здравство.
Нашиот тим ви препорачува телефонски и online да нè контактирате за сите прашања и посета со претходно закажан термин на телефонскиот број 02/2 727 234 како и на маил: priemno@renault.mk.
Работно време на сервисен центар: 
Понеделник – Петок : 08:00 – 17:00 часот 
Сабота: 09:00 – 13:00 часот
Контакт сервисен центар: 
☎ 02/2 727-234; 072/222-560; 071/379-638 
📧 priemno@renault.mk / ilce.pandiloski@renault.mk
Контакт за резервни делови:
☎ 02/2 727-219; 072/222-570
📧 dragi.dimitriov@renault.mk
Контакт за сервис за каросерија и боење:
☎ 070/407-703
📧 vlatko.stamboliski@renault.mk