MEGANE R.S.

Технологијата на ваша страна

Renault MEGANE R.S.

Чисто спортско уживање

Надворешен дизајн

Дизајн за подобри перформанси

60 мм пошироки калници за довод на преден воздух, прилагоден браник со F1 обликување на предниот и функционален заден дифузер, центар на издувните гасови, ексклузивни бои Orange Tonic и Sirius Yellow... фелни од 18 и 19’’, стилизирани прагови обележани со R.S потпис. Предни светла Vision; Новиот MEGANE R.S.         

Внатрешен дизајн


Renault MEGANE R.S. - Focus volant sportif

Koмплетно нов спортски ентериер

Спорт - инструмент табла, црн екран со црвени детали: новиот MEGANE R.S. го демонстрира својот лик. Неговите седишта нудат совршена поддршка, управувач со копчиња за менување поставени на самиот управувачот, како и педалите од алуминиум Ве носат во нова, спортска димензија.         

Дали сте подготвени за возење во новиот Renault MEGANE R.S.?

Откријте го неговиот дизајн