Новиот CAPTUR

Волшебен дизајн

Дозволете да ве маѓепса

Надворешен дизајн

Влезете во урбаниот универзум и трендот на новиот Renault CAPTUR.

Дозволете да ве маѓепса

Влезете во урбаниот универзум и трендот на новиот Renault CAPTUR. Со својата нова оптика, афирмативна маска и редизајнирани тркала, повеќе од кога било, тоа е олицетворение на вашиот стил.

Персонализација на надворешноста

Замислете кросовер што е сличен на вас. Откријте ги нашите двојни нијанси и нашите пакети со бои.

Светлосен потпис

Бидете поинакви. Со новото LED позадинско осветлување напред и назад во форма на буквата "C", новиот Renault CAPTUR привлекува погледи.

Нови тркала

Дефинирајте го стилот според вашата слика. Алуминиумски тркала. Авантура од 16-инчи,  Explore или Emotion од 17 инчи: изборот е ваш.

Создадете своја атмосфера во кабината

Внатрешен дизајн

Сместете се во кабината.

Создадете своја атмосфера во кабината

Квалитетни материјали, внимателно завршени обработки, модерна декорација и персонализирана атмосфера, внатрешност на новиот модел на Renault CAPTUR ги одразува вашите желби.

Внимателно направена завршна обработка

Топол внатрешен простор на новиот модел Renault CAPTUR ве поканува да заземете место во кабината. Уживајте во своите квалитетни материјали и внимателно завршена завршна обработка.

Дали сте подготвени да ве заведе CAPTUR?

ОТКРИЈТЕ ГИ НЕГОВИТЕ ПЕРФОРМАНСИ