Новиот CAPTUR

Одберете поразличен пат

frfed

Одберете поразличен пат

Дозволете да ве маѓепса

Надворешен дизајн

Дозволете да ве заведе

Волшебен дизајн

Внесете го урбаниот универзум и трендот на новиот Renault CAPTUR. Со својата нова оптика, афирмативна маска и редизајнирани тркала, повеќе од кога било, тоа е олицетворение на вашиот стил.


Внатрешен дизајн

fw

Создадете својата атмосфера во кабината

Сместете се во кабината.

Технички карактеристики

cd

Ефикасни мотори

Превземете контрола
sa

Верзии и опрема

Доживејте иновација. Возете безгрижно. Останете поврзани. Оставете да ве вози.
cvsd

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превеземете каталог. Превземете го каталогот на дополнителната опрема на Captur.

Дали сте подготвени да ве заведе CAPTUR?

Откријте го неговиот дизајн