Renault CLIO Grandtour

Сензуален, атлетски дизајн

Дозволете да ве заведе

Надворешен дизајн

Надворешна персонализација

Новиот Renault CLIO Grandtour е разигран. Одберете пакет бои и персонализирајте го по сопствена желба.

Светлосен потпис

Разликувајте се од останатите со новиот светлосен потпис full LED C-Shape.

Нови фелни

Новите алуминиумски фелни 16" Pulsize или 17" Optemic совршено се вклопуваат во неговиот динамичен облик.

Нека ви биде удобно

Внатрешен дизајн

Седнете во новиот Renault CLIO. Уживајте во удобноста и квалитетна завршна обработка.

Нека ви биде удобно

Седнете во новиот Renault CLIO. Уживајте во удобноста и квалитетна завршна обработка.

Патувајте во прва класа

Кабината на новиот Renault CLIO Grandtour е префинета и елегантна. Материјалите се одбрани внимателно да се постигне совршен и усогласен ефект во возилото.

Прилагодете ја патничката кабина

Изберете боја и материјали кои најмногу ви одговараат. Новиот Renault CLIO има можност да го прилагодите дизајнот во возилото и инструмент таблата.

Дали сте подготвени да ве заведе CLIO Grandtour?

Откријте ги неговите перформанси