Renault CLIO

СЕНЗУАЛЕН ДИЗАЈН

Ги инспирира вашите патувања

Надворешен дизајн

Заведувањето не престанува

Нови фелни

Определете се за разликата. Алуминиумски фелни Pulsize 16"  или Optemic 17" - изборот е ваш.

Светлосен потпис

Дозволете да бидете заведени со неговиот преден и заден светлосен потпис * Full LED  во облик на буквата "C".
*Заден светлосен потпис како опција во зависност од верзијата.

Персонализација на надворешноста

Комбинирајте ги нашите нијанси бои и креирајте го новиот Renault CLIO како вам ви одговара.

Преглед на совршената внатрешност

Внатрешен дизајн

Несомнено, префинето

Влезете во новиот Renault CLIO и уживајте во префинетата кабина.

Персонализирајте ја неговата кабина

Определете се за бои и материјали што ви одговараат. Новиот Renault CLIO Grandtour ви овозможува да го персонализирате неговиот ентериер и инструмент таблата.

Беспрекорната завршна обработка ќе ве воодушеви.

Со топла внатрешност, квалитетни материјали и модерна завршна обработка, новиот Renault CLIO воодушевува со својата интелигентна внатрешност.

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ДА ВЕ ЗАВЕДЕ CLIO?

ОТКРИЈТЕ ГИ НЕГОВИТЕ ПЕРФОРМАНСИ