Renault ESPACE

Футуристички дизајн

Карактерот на градскиот кросовер претставува инспирација

Надворешен дизајн


Со новиот Renault Espace сè е поинаку.

Неговата линија е резултат на моќниот дизајн. Карактерот на градскиот кросовер се истакнува и создава нова претстава за елеганција на автомобилите.Возбудливата отменост се гледа во секоја линија и секој детал; повисока рамка на каросеријата, истакнати бокови, умерена висина, силна предница во склад со новиот Renault дизајн и препознатлив светлосен потпис со светлата LED PURE VISION, додека пакфелните и хромираните делови ги истакнуваат заоблените линии. Ова се знацидека ве чека возбудливо искуство во возилото.

Внатрешен дизајн

Единствени мигови во возилото

Единствени моменти во возилото

Искусете го секое патување како единствен момент.
Гледајте го светот околу вас низ големи, широки стаклени површини, со вкупна површина од 7m2. Патниот простор се карактеризира со високо ниво на удобност, извонредна едноставност и ново искуство за комфор за два до седум патници. Атрактивен изглед, удобност ... и чувство на практичност.
Откријте ја едноставната флексибилност ... лесен допир на средишната конзола или во багажниот простор и седиштата ќе се преклопат и кријат во подот.

Дали сте подготвени да ве заведе ESPACE?

Откријте ги неговите перформанси