Grand SECNIC

Елегантен дизајн

Затреперете од неговиот нов дизајн

Надворешен дизајн

Дозволете да ве заведе.

Восхитувајте се на неговата силуета

Бидејќи големите семејства имаат право на дизајн, новиот Renault GRAND SCENIC има сосема нов изглед. Оставете го заведувањето на неговиот елегантен и аеродинамичен стил.

Современ лик

Тркалата од 20", двобојна каросерија и специфична боја за лансирање Braon Vision. Новиот Renault GRAND SCENIC со современ изглед.

Светлосен потпис

Големите задни светла со 3D ефект на новиот модел  Renault GRAND SCENIC се единствени. Веднаш се препознаваат бидејќи имаат фамилијарна сличност со новиот модел на Renault ESPACE.

Кровни носачи

Истовремено практични и елегантни, кровните носачи од елоксиран алуминиум на новиот модел Renault SCENIC  го нагласуваат префинетиот дизајн.

Внатрешен дизајн

Уживајте во неговата префинетост

Сместете се во кабина.

Хармонична внатрешност

Хармонија на облик и материјали. Нашите дизајнери му посветија внимание на секој модел да можете да патувате во ергономски, топол и префинет свет.

Стаклен панорамски кров

Фиксниот стаклен панорамски кров на новиот Renault SCENIC, вашето возење ќе го направи блескаво. Без централна преграда, делува уште поголем и поосветлен.

5 или 7 седишта

Модуларниот Renault GRAND SCENIC се трансформира за миг од 5 или 7 седишта. Практичен е доколку имате непредвидени патници или поголеми предмети за транспорт.

Дали сте подготвени да ве заведе Grand SCENIC?

Откријте ги неговите мотори и перформанси