Renault Grand SCENIC

Мотори и перформанси

Ефикасност на моторот

Автоматски EDC менувач со двојна спојка

Удобност во возењето во новиот Renault GRAND SCENIC ви е овозможена со автоматскиот менувач со двојна спојка. Со него добивате подобри маневарски особини, енергичност и поспоро трошење. 

Stop & Start

Трошете помалку и загадувате помалку. Stop&Start моторот на новиот  Renault GRAND SCENIC автоматски се исклучува и повторно вклучува кога застанувате на семафор или во случај на застој на пат со што ја намалувате потрошувачката на гориво и загадувањето.

Автоматски EDC менувач со двојна спојка

Удобност во возењето во новиот Renault GRAND SCENIC ви е овозможена со автоматскиот менувач со двојна спојка. Со него добивате подобри маневарски особини, енергичност и поспоро трошење. 

Stop & Start

Трошете помалку и загадувате помалку. Stop&Start моторот на новиот  Renault GRAND SCENIC автоматски се исклучува и повторно вклучува кога застанувате на семафор или во случај на застој на пат со што ја намалувате потрошувачката на гориво и загадувањето.
keep

Возете безгрижно

Бидете безгрижни.

Дали сте подготвени да ве заведе Grand SCENIC?

Откријте ги неговите карактеристики