Renault KOLEOS

Моќен и атлетски стил

Препуштете се на неговата заводливост

Надворешен дизајн


Дозволете да ве заведат неговите тесни и моќни линии

Атлетски профил,моќен преден дел,комфорни седиштам хромирани строги линии, полн LED светлосен потпис.... Новиот Renault KOLEOS заслужува внимание. Седнете во овој SUV со самоуверен дизајн и возете се со доверба.

Опуштете се во префинетата внатрешност

Внатрешен дизајн

Сместете се.
Уживајте во префинета внатрешност 

Амбиентално осветлување, панорамски кров, мултимедијален систем R-LINK2, со голем 8,7-инчен TFT екран, аудиосистем Bose Surrоund со 12 звучници: сето тоа е дизајнирано да уживате во возењето.
Искусете го својот великодушен ентериер, посветен на вашата удобност

Лесен пристап благодарение на широкото отворање на вратата, пространиот ентериер на Новиот Renault KOLEOS Ве поканува да се чувствувате добро. Во предниот дел, неговите загреани и проветрени седишта обезбедуваат удобност. Назад, вашите патници ќе уживаат во внатрешноста без никаков проблем. Искористете ги предностите на многубројните предници и практичната ергономска централна конзола за лизгање.

Дали сте подготвени да ве заведе KOLEOS?

Откријте ги неговите перформанси