Новиот KOLEOS

Одберете поразличен пат.

cd

Новиот KOLEOS без оглед на вашата потреба

Моќен и атлетски стил

Надворешен дизајн

Оставете да ве заведе.

Оставете да ве заведат неговите тесни и моќни линии

Вистинскиот SUV, новиот Renault KOLEOS го потврдува својот ексклузивен темперамент. Неговата мускулна силуета, робусни предни, великодушни седишта, цврсти линиски линии и LED светлосен потпис Pure Vision®, се привлечни. Останете и патувајте безбедно .

Внатрешен дизајн

k

Уживајте во неговата елегантна и заштитна внатрешност

Избор на скапоцени материјали, прецизно изработување, висококвалитетно завршна обработка ... Новиот Renault KOLEOS ве води во светот на технологијата и софистицираноста .

Технички карактеристики

koleos

Дозволете си да уживате во возењето

Почувствувајте задоволство од возењето.
koleos

Верзии и опрема

На располагање е голем простор. Иновации кои го олеснуваат возењето. Одлучете се за сигурност и издржливост .
koloes

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. Превземете каталог на дополнителна опрема на KOLEOS.

Дали сте подготвени да ве заведе KOLEOS?

Откријте го неговиот дизајн