Renault KOLEOS

Карактеристики

На располагање ви е голем простор

Технологија ALL MODE 4x4

Подеднакво удобно на сите површини, почва, снег, песок и асфалт, новиот Renault KOLEOS 4x4 4WD ви нуди сигурност и задоволство при возењето. Технологијата ALL MODE 4x4 ви нуди избор на режим на пренос со кој можете да ги совладате сите ситуации: auto, 2WD или lock овозможуваат распределба на вртежниот момент помеѓу предната и задната оска за да ја зголемат способноста за премин во секоја ситуација.

Изберете го системот EASY BREAK

Благодарение на оваа опрема, новиот Renault KOLEOS подигнувачот нуди неколку конфигурации. За момент  седиштата и рамниот под се прилагодуваат на вашите потреби.

Погледнете го видеото

Дополнителна опрема


Иновации кои ви го олеснуваат возењето


Одлучете се за сигурност и издржливост

Определете се за сигурност и издржливост

Новиот Renault KOLEOS, оценет со 5* на EURONCAP - тестот

Врз основа на проценката на возилото во 4 домени - заштита на возрасните, заштита на децата, заштита на пешаците и технологијата за подобрување на безбедноста - EURONCAP-тестот е мерка за безбедност на европско ниво. Новиот Renault KOLEOS доби 5* на тој тест, што е најдобра можна проценка. Нашите инженери го опремиле со најдобрите активни и пасивни безбедносни уреди за вас: воздушни перничиња, системи за помош и поддршка за софистицирано возење, затегнувачи на ремени, адаптација на браници и капи во случај на инциденти со пешаци ... Значи, возете со мир!

Инсистирајте на квалитет

Возете со доверба. Со цел да обезбедиме висококвалитетно возило, извршивме тест на возни и тестови за сигурност на возилата за повеќе од милион километри!

Цени и спецификации


Дали сте подготвени да ве заведе KOLEOS?