Renault KOLEOS

Мотори и перформанси

Дозволете си да уживате во возењето

Почувствувајте го задоволството во возењето

Автоматски менувач X-TRONIC

Во комбинација со новиот автоматски менувач X-TRONIC, дизел моторите на Renault KOLEOS може да генерираат до 175 KS. Беспрекорни и реактивни може да обезбедат вистинско уживање при возењето.

Иновации кои ви го олеснуваат возењето

Бидете безгрижни.
koleos

Одлучете се за сигурност и издржливост

Возете со доверба.

Дали сте подготвени да ве заведе KOLEOS?

Откријте ги неговите карактеристики