MEGANE Grandcoupe

Харизматичен дизајн

Восхитувајте му се на неговите пропорции

Надворешен дизајн

Уникатни во секој поглед.

Дефинирани линии

Се што е поврзано со новиот Renault MEGANE GrandCoupe асоцира на динамика. Неговата мускулеста хауба, широки рамења, строги и прецизни линии  како и извајани страници го афирмираат неговиот модерен и елегантан карактер.

Светлосен потпис

Бидете поразлични од останатите! Со неговиот светлосен потпис од предна и задна страна во LED технологија со 3D ефект уште од далеку ќе бидете забележани како дење така и ноќе.

Сместете се во кабина

Внатрешен дизајн

Препуштете се.

Сместете се во неговата внатрешност

Со своите извајани седишта и навлаки достојни на големи занаетчиски работилници, новиот Renault MEGANE GrandCoupe ве дочекува со најголема префинетост. Во понудата се 6 верзии на навлаки, од кои едната е од перфорирана кожа.

Патувајте во повисока класа


Уживајте во племенитите материјали и квалитетната завршна обработка! Хромирани детали насекаде низ новиот Renault MEGANE GrandCoupe од бројачот, па отворите за вентилација се до централната конзола.

Дали сте подготвени да ве заведе MEGANE Grandcoupe?

Откријте ги неговите перформанси