TRAFIC Патнички

Самоуверен стил

Динамичен и моќен

Надворешен дизајн

Робусност

Новиот Trafic  има силен и моќен стил.

Динамичен

Стегнатите линии и впечатлив дизајн се белези на новиот динамичен Trafic.

Истакнат стил

Карактеристичната и сигурна предница е зголемена, белег кој се среќава кај сите возила од гамата.
 Светлата се издолжени, а браникот со поголема заштита. Отменост му даваат завршните детали, како големиот отвор за воздух и лајсните во боја на каросеријата.

Делумен пакет опрема во боја на каросерија

Овој пакет се состои од преден браник делумно во боја на каросерија, вертикални странично заштитни лајсни назад, маска за заштита на лајсната и ретровизори во боја на каросеријата.

Цел пакет опрема во боја на каросеријата

Со овој пакет автомобилот добива изразен стил. Тој вклучува преден браник во боја на каросерија, маска со хромиран додаток и сјајна црна лајсна, вертикално странично заштитни лајсни позади, маска за заштита на лајсната и ретровизоти во боја на каросерија.

Украсни капаци на тркалата MAXI 16"

Едноставни, елегантни украсни капаци на тркалата од 16" (сериски со опремата Comfort).

Алуминиумски фелни од 17" CYCLADE

Алуминиумски фелни од 17" му дваат изразен стил (сериски со опремата Dynamique). 


Удобна внатрешност

Внатрешен дизајн

Удобна внатрешност

При обликување на седиштата во новиот Trafic е посветено големо влијание па затоа тие даваат добра потпора на телото. Секој ќе ја најде идеалната положба за возење бидејќи оптимално се подесуваат по висина ( особено во грниот дел ) како и управувачот ( по висина и длабочина ).

Дали сте подготвени да ве заведе Trafic Патнички?

Откријте ги неговите перформанси