Renault TRAFIC

Динамичен и моќен дизајн

Надворешен дизајн

Моќен

Новиот Trafic има динамичен и моќен стил.

Динамичност

Профилот на новиот Trafic е подинамичен поради стегнатите линии и структуралниот облик.

Потенциран стил

На неговиот впечатлив преден дел вертикално е поставен голем Renault знак кој сега ја краси целата палета лесни товарни возила. Светлата се поиздолжени и поизразени, предниот браник ги обвиткува и заштитува предните краеви.

Пакет LOOK за задниот дел на возилото

Овој пакет се состои од странични задни столбчиња на светлата и рачки на вратите во боја на каросеријата.
 

Алуминиумски фелни 17" CYCLADE

Алуминиумските фелни од 17'' достапни се со доплата, за динамичен и нагласен изглед.


Внатрешен дизајн

Удобни седишта кои вклучуваат патници

Благодарение на густата пена и посебно внимание посветено на неговиот дизајн, седиштата во Новиот Trafic нудат одлична приврзаност. Секој од нив ќе ја пронајде својата идеална положба за возење и оптимални прилагодувања на висината, надолжно и наназад, а има и волан кој е поставен во висина и длабочина.

90 прегради по кабина


Новиот Renault Trafic секогаш нуди голем број корисни решенија: во 14 добро дизајнирани кабини и по кабини добро распределени прегради, професионалните корисници можат да располагаат со секојдневни потреби. Во голема 54-та подрамка зад клупата на патникот, љубопитни погледи можат да сокријат разни опрема и алатки.

Radio Bluetooth ® со управувачи за управување и вграден екран

Овозможува разговори без раце преку Bluetooth®. На предниот панел има USB и 3.5-мм штекер, додека другиот USB приклучок е инсталиран во близина на држачот на мобилниот телефон.

Сите приклучоци можат да се поврзат со преносни мултимедијални уреди од кои можете да ја слушате вашата омилена музика. Дигиталното радио е исто така достапно (во зависност од земјата).

Уредот е компатибилен со држачот на мобилниот телефон, како и држачот за таблет компјутер (опционално)

Radio Bluetooth ® со управувачи за управување и вграден екранОвозможува разговори без раце преку Bluetooth®. На предниот панел има USB и 3.5-мм штекер, додека другиот USB приклучок е инсталиран во близина на држачот на мобилниот телефон.Сите приклучоци можат да се поврзат со преносни мултимедијални уреди од кои можете да ја слушате вашата омилена музика. Дигиталното радио е исто така достапно (во зависност од земјата).Уредот е компатибилен со држачот на мобилниот телефон, како и држачот за таблет компјутер (опционално)

MEDIA NAV: Навигација со екран на допир од 17,8 cm, радио, Bluetooth ®, USB и 3,5-mm приклучок и команди за управување


Системот MEDIA NAV ги задоволува сите потреби кога станува збор за мултимедијални системи.Во прилог на дијагоналниот екран осетлив на допир од 17,8см, MEDIA NAV има радио, Bluetooth® за слушање на музика од преносни уреди или слободни раце. Различни преносливи уреди можат да се поврзат со приклучоците USB и 3,5 mm на предната плоча. MEDIA NAV нуди навигација NAV & GO со дво-димензионален екран и птичји поглед. Благодарение на USB-порти и интернет-интерфејс со посебна страница, секој корисник може да ја користи NAVTEQ-картографијата за да го ажурира компјутерот.

Простор за складирање на преносниот компјутер


Во потпирачот за грб на централното патничко седиште има преграда во која можете да ставите лаптоп компјутер (до 43,2 см во големина). A4.4 може да се одложи на станицата за преклопување (поставување на 2 позиции) со држачот за хартија.

Апликација R&GO со CoPilot ® Premium услуга


Renault R & GO е практична и паметна апликација развиена за совршена интеграција на вашите мобилни телефони и таблети во Renault возилото. Лесно е да се користи, а преку него ергономски и интуитивно може да влезете во четири светови - Мултимедија, Телефон, Навигација и Возило. Благодарение на тоа, можете да ја слушате вашата музика, да управувате со контактите, прецизно да се движите или да добивате податоци за потрошувачката на гориво и да го користите Driving eco2. Достапно на App Store (iOS) и Google Play (Android).

Држач за таблет


Држачот на таблетот се наоѓа над радио, а има големини на таблети кои се движат од 12,2 до 26,9 см. Вашиот мултимедиумски таблет ќе биде безбеден и секогаш ќе биде на ваша рака.

Држач за мобилен телефон


Идеално монтиран на контролната табла, држачот се вклопува во широк опсег на мобилни телефони со различна големина (до 11,9 см). Можете да го направите исправено или хоризонтално, и преку USB приклучокот над него можете да го наполните вашиот мобилен телефон.

Клима уред


Рачно или автоматско климатизирање за оптимална удобност во кабината (стандардно или со доплата, во зависност од верзијата)

Дали сте подготвени да ја проширите својата работа со TRAFIC?

Откријте ги неговите перформанси