TRAFIC

Вашето возење до успехот

dws

Иновации за секојдневен живот

Надворешен дизајн

master

Динамичен и моќен дизајн

Новиот Trafic има динамичен и моќен дизајн.

Внатрешен дизајн

trafic

Удобност и ергономија на кабината

Удобни седишта кои вклучуваат патници.Благодарение на густата пена и посебно внимание посветено на неговиот дизајн, седиштата во Новиот Trafic нудат одлична приврзаност. Секој од нив ќе ја пронајде својата идеална положба за возење и оптимални прилагодувања на висината, надолжно и наназад, а има и волан кој е поставен во висина и длабочина.

Дали сте подготвени да ја проширите својата работа со TRAFIC?

Откријте го неговиот дизајн