TALISMAN Grandtour

Превземете контрола

fwe

Пред вас се убави искуства

Играјте на картата на заводливост

Надворешен дизајн

Восхитувајте му се на неговите складни димензии

Renault TALISMAN Grandtour веднаш ви паѓа во очи со својот моќен преден, заострен профил, нагласени крила и одлучувачки изглед .

Внатрешен дизајн

cdsc

Удобност: уживајте во пријатната внатрешност

Пространиот ентериер на Renault TALISMAN Grandtour ви нуди неограничена слобода на движење. Сигурно ќе бидете освоени од широка централна конзола, седишта од бизнис-класа и висина на патничкиот простор. И патниците на задните седишта ќе бидат удобни благодарение на големиот простор за нозе.

Технички карактеристики

drf

Ефикасни мотори

Откријте ги неговите мотори.
ds

Верзии и опрема

Технологии. Мултимедијален систем R-LINK 2. Безбедност и помош при возење. MULTI-SENSE и 4CONTROL: Почувствувајте го возењето со сите сетила .
c x

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. Превземете каталог на дополнителна опрема на Talisman Grandtour. Превземете ценовник на дополнителна опрема на Talisman Grandtour.

Дали сте подготвени да ве заведе TALISMAN Grandtour?

Откријте го неговиот дизајн