Renault TWINGO

Компактен и подвижен

Надворешен дизајн

Градот е негово игралиште

Ништо не може да ме сопре. Компактен и подвижен секаде се провлекувам. Пократок сум од претходникот за 10 см, градот ми е во крв. Паркирам кога сакам и каде сакам со рекорден круг на вртење од 8,65м. Со скратена хауба и висока положба за седење, гледам сè. Паркирањето е лесно со системот за помош при паркирање (како опција).
Скокнете од една во друга улица... со мотори SCe 70 или Energy Tce 90 и нивниот вртежен момент кај мали брзини, градското возење е како игра која нема да ви се досади. Внимателно за сите љубители на шопинг

Внатрешен дизајн

Внатрешен дизајн

Искористете ја мојата предност

Не може секој да превезува плакар... со товарна должина од 2,3м (преклопено совозачко седиште) и рамен под моите можности се големи. Пазарењето веќе не претставува проблем... Лесно е со мојот багажник од 52 литри (преклопени задни седишта), а за дневни потреби 52 литри дополнителен простор во кабината.Позади има доволно простор за нозе, но и за глава. Мојата кабина е пространа, светла и со седишта во пријатни бои.

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ TWINGO ДА ВИ ГО НАПРАВИ ПОУБАВО СЕКОЕ ВОЗЕЊЕ?

ОТКРИЈТЕ ГИ НЕГОВИТЕ ПЕРФОРМАНСИ