e-novice
e-novice

Претпријатието Automotiv Group d.o.o.e.l. e генерален застапник и увозник на автомобилите и резервните делови на марките Renault, Nissan и Dacia за Македонија.

е-пошта:
Renault: info@renault.mk и prodazba@renault.mk
Dacia: info@dacia.mk и prodazba@dacia.mk
Nissan: info@nissan.mk

Адреса:
Automotive Group,
ул. Скупи бр.14, 1000 Скопје.
Контакт телефон Automotive Group: 02 / 27 27 272
Renault салон телефон: 02 / 27 27 200
Fax: 02 / 27 27 211
Сервис прием: 02/27 27 234
Резервни делови: 02/27 27 220