Откријте го новиот CLIO

Комплетно нов Renault CLIO

Бескрајно заводлив облик
Погледнете го видеото и истражете го новиот CLIO. 
izgled

Нов заводлив изглед

Комплетно новиот CLIO, сега уште позаводлив и препознатлив. Со сензуални линии, динамичен профил, нов светлосен потпис Full LED – елегантен и заводлив.
vnatreshen izgled

...обновена внатрешност...

Уживајте во внатрешноста, обновена до најситниот детал. Нова кабина, квалитетни материјаали и софистицирана завршна обработка – комплетно новиот CLIO е уште помодерен и заводлив. На располагање е широка понуда на внатрешноста која се прилагодува на вашето расположение – секогаш да се чувствувате посебно.
clio verzii

...и повеќе прилагодени верзии.

Комплетно новиот CLIO , легендарен мал автомобил, нуди широка палета на прилагодување и материјали.

Откријте го престижниот пакет на опрема INITIALE PARIS или спортска верзија R.S. – Line .