Закажете одржување на вашето возило
За нас

Продажно-сервисна мрежа
Регистрација за прием на новости

Социјална Renault мрежаАУТОМОТИВ ГРУП

Скопје 1000 Скупи бр.14, 1000 Скопје.

Контакт телефон: 02 / 27 27 200

Сервисен центар Renault: 02/ 2 727 234

Fax: 02 / 27 27 211

Пишете ни на e-mail: info@renault.com*

*Корисникот кој ќе нѐ контактира на e-mail адресата info@renault.com преку е- mail адресата е согласен со правните информации.