RENAULT СЕГА

Искористете ги атрактивните акциски цени на достапни возила од залиха на брендот со можност за 3 месеци грејс период без камата до 31.07.2020 година во соработка со ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ.
izgled

Renault Clio Generation

Renault Clio Generation СЕГА со посебна понуда на возила од залиха.          
Новиот Renault Clio V

Новиот Renault Clio V

Новиот Renault Clio V СЕГА со посебна понуда на возила од залиха. 
clio verzii

Новиот Renault Captur


Новиот Renault Captur СЕГА со посебна понуда на возила од залиха.
izgled

Renault Megane Grandcoupè

Renault Megane Grandcoupè СЕГА со посебна понуда на возила од залиха.
vnatreshen izgled

Новиот Renault Kadjar

Новиот Renault Kadjar СЕГА со посебна понуда на возила од залиха.