TWINGO

Градот е вашето игралиште!

Дали е тоа фламинго?

Renault Twingo
Show me a car!

Dynamique S

Renault TWINGO

Twingo Dynamique S

За оние што сакаат нивниот автомобил да се издвојува од останатите.

Барате возбуда при возењето? Засилен со Energy Tce 90 мотор, Twingo Dinamique S овозможува забавно и спортско возење! Искористете го спортскиот ентериер со црвениот изглед, кожниот/платнениот тапацир, алуминиумските фелни и спортскиот менувач. На надворешната страна, восхитувајте му се на спортскиот дух илустриран преку 16'' спортски фелни со дијамантски сјај, црвен изглед и ексклузивна транспарентна налепница .

Top Gear Award
Магазинот TopGear му ја додели наградата за градски автомобил на годината за 2014.
GQ Award
Британскиот GQ Car му ја додели наградата "Најдобар одговор на дилемата со градските автомобили"
COTY Award
UK Car of The Year му ја додели наградата за најдобар градски автомобил на годината.
Fleetworld Award
Од Fleetworld, ја доби наградата за дизајн на годината.

Подготвени да свртите едно кругче со TWINGO?

Продолжуваме понатаму

Зошто да го изберете RENAULT?