Renault clio

RENAULT CLIO ОД
13.950 €

+ 4 зимски гуми и каматна стапка 3.9% во соработка со Шпаркасе лизинг

Renault Captur

RENAULT CAPTUR ОД 16.450€

+ 4 зимски гуми и каматна стапка 3.9% во соработка со Шпаркасе лизинг

Megane Grancoupe

RENAULT MEGANE GRANDCOUPE ОД 17.950€

+ 4 зимски гуми и каматна стапка 3.9% во соработка со Шпаркасе лизинг

Renault Kadjar

RENAULT KADJAR ОД 20.990€

+ 4 зимски гуми и каматна стапка 3.9% во соработка со Шпаркасе лизинг

MEGANE CONQUEST

Ви го претставуваме новиот MEGANE CONQUEST

хибрид по природа

Новиот Renault Megane

Новиот Renault Megane

почуствувајте ново уникатно искуство за време на возењето

Capture

Новиот Renault CAPTUR

сè што Ви треба

Beskonecno vozenje

Бесконечно возење

искористете ги Renault сервисните пакети

за нас

Во тек на 2007 година Renault го покрена Renault ECO2 во Европа. Renault групацијата така го потврдува своето делување со цел намалување на штетното влијание врз околината...     
akcija

понуди за компании

Голема понуда на комерцијални возила кои ги прилагодуваме на вашите активности
Специјални услуги за уште подобри реакции на вашите потреби
akcii

постпродажни акции

Искористете ги сервисните пакети за возила вон гаранција
'