СЕРВИСНИ УСЛУГИ

ПОСТПРОДАЖНИ АКЦИИ

Сервисниот центар на брендот e комплетно дезифициран (дезинфицирање на просторот на прием на клиенти на секој час). Внимателно и одговорно се прати процедурата на превземање на клучевите на автомобилот, и нивна дезинфекција. Контактните површини за работа се поминуваат со средства за дезинфекција пред и по работа на возилото. Посебен ред на прием и комуникација на означена далечина внимателно следејќи ги препораките од Министерството за Здравство.

Нашиот тим ви препорачува телефонски и online да нè контактирате за сите прашања и посета со претходно закажан термин на телефонскиот број 02/2 727 234 како и на маил: priemno@renault.mk.

Работно време на сервисен центар:
Понеделник – Петок : 08:00 – 17:00 часот
Сабота: 09:00 – 13:00 часот

Контакт сервисен центар:
☎ 02/2 727-234; 072/222-560; 071/379-638
📧 priemno@renault.mk

Контакт за резервни делови:
☎ 02/2 727-219; 072/222-570
📧  rezervni@renault.mk

Контакт за сервис за каросерија и боење:
☎ 070/407-703
📧  filip.todorovski@renault.mk