Renault Clio

Заводлив градски автомобил со можност за LPG фабрички вграден плин

  • 5 години гаранција
  • Понудата се однесува за модели од залиха до 30.06.2021 година во соработка со Шпаркасе Лизинг.
  • За комплетна листа на моделите од залиха обратете се во продажниот салон на брендот.