RENAULT CARE SERVICE

Ретро е во мода

Работно време на сервисен центар:
Понеделник – Петок : 08:00 – 17:00 часот
Сабота: 09:00 – 13:00 часот

Контакт сервисен центар:
☎ 02/2 727-234; 072/222-560; 071/379-638
📧 priemno@renault.mk

Контакт за резервни делови:
☎ 02/2 727-219; 072/222-570
📧  rezervni@renault.mk

Контакт за сервис за каросерија и боење:
☎ 070/407-703
📧  filip.todorovski@renault.mk