Зачекорете во светот на

Новиот Renault KOLEOS INITIALE PARIS

Уживајте во она што ние најдобро знаеме!

Звук , мирис, допир, поглед… Новиот KOLEOS INITIALE PARIS го комбинира најдоброто од нашето знаење преку ново толкување кое ќе ги разбуди сите ваши сетила, а воедно ќе ја разбуди и вашата фантазија.

Новиот Renault KOLEOS INITIALE PARIS

Ексклузивна опрема

Renault KOLEOS

Одберете уникатен стил

Новиот KOLEOS INITIALE PARIS ги поседува сите елементи на специфичност на верзијата со потпис INITIALE PARIS. Неговиот карактеристичен дизајн ги поместува границите на она што се очекува и се истакнува со смел стил.
Renault KOLEOS

Препознатлив потпис

Новиот KOLEOS INITIALE PARIS е надополнет со ексклузивната црна металик боја Améthyste, светлосен потпис со LED PURE VISION и 19"  дијамантски тркала.
Renaut KOLEOS

Софистициран амбиент


Титаниумски кожни Nappa навлаки или Sable сива боја, засилен а со двојно украсување на поврзувањата, специфични детали и ознаки на инструмент таблата, воланот, панелите на вратите, прагови на вратите и подлогата ...

Дозволете да бидете маѓепсани од атмосферата која ја поседува ова возило.

Дали сте подготвени да го возите новиот Renault KOLEOS?