KANGOO

Простор за големи семејства

dwd

Простор за големи семејства

Практичен, но и естетски

Надворешен дизајн

Практичниот Renault KANGOO не се откажува од стилот.

Откријте го надворешниот дизајн на KANGOO

Внатрешен дизајн

Откријте го внатрешниот дизајн на KANGOO
Практичниот Renault KANGOO не се откажува од стилот.


Технички карактеристики

bfg

Ефикасни мотори

Превземете контрола
tehni

Верзии и опрема

Удобност. Складирање. Мултимедија. Безбедност. Прилагодување. 
hrh

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превеземете каталог. 

Дали сте подготвени да ве заведе KANGOO?

Откријте го неговиот дизајн