MEGANE R.S.

Технологијата на ваша страна
Renault MEGANE R.S.

Чисто спортско уживање

Надворешен дизајн
Renault MEGANE R.S. - Zoom sur la signature lumineuse avant
Дизајн за подобри перформанси
60 мм пошироки калници за довод на преден воздух, прилагоден браник со F1 обликување на предниот и функционален заден дифузер, центар на издувните гасови, ексклузивни бои Orange Tonic и Sirius Yellow... фелни од 18 и 19’’, стилизирани прагови обележани со R.S потпис. Предни светла Vision; Новиот MEGANE R.S.         

Внатрешен дизајн


Renault MEGANE R.S. - Focus volant sportif
Koмплетно нов спортски ентериер
Спорт - инструмент табла, црн екран со црвени детали: новиот MEGANE R.S. го демонстрира својот лик. Неговите седишта нудат совршена поддршка, управувач со копчиња за менување поставени на самиот управувачот, како и педалите од алуминиум Ве носат во нова, спортска димензија.         

Дали сте подготвени за возење во новиот Renault MEGANE R.S.?
Откријте го неговиот дизајн