Цена и верзија

Новиот Renault TALISMAN

Верзија на Новиот Renault TALISMAN

Верзиите на новиот Renault TALISMAN се дизајнирани да одговараат на вашите потреби.

ОПРЕМА

Опремете го новиот Renault TALISMAN со паметно дизајнирана опрема што обезбедува највисоко ниво на удобност.

МОТОРИ

Одберете го моторот на новото возило TALISMAN кое ви одговара

ДИЗАЈН

Боја, фелни, навлаки: прилагодете го новиот TALISMAN по сопствен вкус
ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА Персонализирајте го вашиот нов TALISMAN со нашата палета на додатоци и дополнителна опрема
Нека новиот TALISMAN биде огледало на вашата личност!
Потребно ви е повеќе простор? Патувајте без ограничувања! Олеснете го возењето преку дополнителна опрема и понесете со вас сè што ви е потребно.
 
Подгответе се за прекрасно искуство со TALISMAN