Renault TALISMAN

Уникатен стил

надворешност

Инспиративен и елегантен профил

Новиот TALISMAN ќе ве воодушеви со својот модерен и софистициран дизајн.

предности

Новиот TALISMAN со технолошки напреден светлосен потпис, смел изглед и прилагодена атмосфера го привлекува вниманието и погледите!

ПРЕДНИ СВЕТЛА LED MATRIX VISION

ПРЕПОЗНАТЛИВА ПРЕДНА СТРАНА

MULTI-SENSE

внатрешност

Беспрекорна внатрешност

Елегантни линии, врвен материјал, завршна обработка до последен детал. Од кабината до задните седишта, новиот TALISMAN ви нуди луксуз заедно со удобност и софистицираност.

Подгответе се за прекрасно искуство со TALISMAN