Новиот TALISMAN

софистициран и технолошки напреден!
Renault TALISMAN
од 29.390 €

Price is for Life version

Врвна лимузина

Новиот TALISMAN, со јасни линии, нагласени хромирани детали, препознатлив преден дел, нов  светлосен потпис на предниот и задниот дел и софистициран ентериер, може да се пофали со исклучително модерен дизајн.

доживејте ја внатрешноста Дозволете си возење и удобност на прва класа
Преземете ја контролата над возењето.  Врвна технологија дизајнирана да го поедностави вашиот живот, создавајќи совршено возачко искуство.
Dashboard - Renault TALISMAN interior
искористете ги иновативните технологии
LED фарови на Martrix Vision, функции за помош на возачот Renault EASY DRIVE, вграден мултимедијален систем Renault EASY CONNECT, систем MULTI-SENSE итн. Патувајте удобно и безбедно со најдобрата технологија на Renault, достапно преку мрежниот таблет EASY LINK со екран од 24 cm (9,3 инчи) и екран за возач што може да се прилагоди на 26 сm (10,2 инчи).
Новиот Renault TALISMAN
за потполно удобно возење
Во системот MULTI-SENSE, можете да одберете помеѓу 4 режими на возење (MySense, Eco, Comfort и Sport) и да го прилагодите искуството на возење според вашите потреби. Откријте го ексклузивниот систем за управување со променлива суспензија 4CONTROL која овозможува подобро ракување со новиот TALISMAN и полесно маневрирање во градот.
верзија НОВИОТ TALISMAN INITIALE PARIS
Откријте ја препознатливата верзија на новиот TALISMAN на INTIALE PARIS и доживејте ја елеганцијата на сосема нов начин.
Единствен пристап
Шарм, елеганција, иновација. Дозволете му на новиот TALISMAN INITIALE PARIS да ве воодушеви! Елегантен профил со хромирани детали, алуминиумски фелни од 48 cm (19 "),седишта со вентилација со функција за греење и масажа, кожен Napa тапацир , врвен аудио систем Bose®, нови елементи во форма на избелено дрво, патосници и прагови на вратите INITIALE PARIS. Пред вас постои посебно искуство!
Подгответе се за прекрасно искуство со TALISMAN