TALISMAN INITIALE PARIS

Сега Ви се достапни големите моменти

Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Дозволете да Ве заведе

Надворешен дизајн

Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Уживајте во неговите избалансирани пропорции

Елегантен и простран, Renault TALISMAN Initiale Paris претставува составен дел од патот, спојувајќи се со него. Напред е проектирана флуидноста на неговите линии, со дво бојните фелни, достапни во димензија од 18 " или 19 " ...

Внатрешен дизајн

Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Уживајте во пријатен ентериер

Благодарение на hands-free картичката, Renault TALISMAN Initiale Paris Ве препознава штом се приближите и Ве отпоздравува. Се пали дневната светлина, внатрешните светла на возилото, ретровизорите се отвораат и се осветлува теренот, на крајот се активира комплетното осветлување. Страничните повторувачи го емитуваат светлосниот сигнал кога ја отворате вратата. Седиштата ги заземаат позициите кои последно биле поставени, а екранот на допир Ве поздравува и Ви посакува добредојде.

Откријте го неговиот дизајн