ентериер

модуларен дизајн


ДЕТАЛЕН ПРЕГЛЕД НА ДИМЕНЗИИ И ВОЛУМЕН

ДИМЕНЗИИ НА ВОЗИЛОТО
Должина, висина, ширина итн. Откријте ги пространите димензии на возилото Austral во детали.
interior dimensions - modular design - Renault Austral E-Tech full hybrid
модуларен распоред на внатрешноста
Иновативен ентериер. Голем простор помеѓу предните седишта, со индуктивен безжичен полнач за вашиот паметен телефон. 35 литри модуларен простор за складирање кој е лесно достапен во патничкиот простор.
5 СЕДИШТА СО ЛИЗГАЧКА ЗАДНА КЛУПА
interior dimensions - modular design - Renault Austral E-Tech full hybrid
Задното седиште може да се постави наназад за 16 cm(1), што нуди најголем простор за нозете во класата.     
(1)достапно во зависност од верзијата
ЛИЗГАЧКО ЗАДНО СЕДИШТЕ ЗА КЛУПА
interior dimensions - modular design - Renault Austral E-Tech full hybrid
Заданата клупа може да се поместува за 16 cm што овозможува лесно да го зголемите волуменот на багажникот. 
(1)достапно во зависност од верзијата
3 СЕДИШТА
interior dimensions - modular design - Renault Austral E-Tech full hybrid
Уживајте во дополнителен простор за складирање во задниот дел до 960 dm3(1) во оваа конфигурација.        
(1)VDA стандард
2 СЕДИШТА
interior dimensions - modular design - Renault Austral E-Tech full hybrid
Со капацитет до 1.525 dm3(1), оваа конфигурација ви овозможува да носите многу багажен товар, додека сеуште имате простор за 2 лица во патничкиот простор.
(1)VDA стандард