ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

ВАШИОТ RENAULT AUSTRAL се приспособува на СЕКОЈА СИТУАЦИЈА


ДИЗАЈН

Поспортски, поелегантен, поробустен... Истакнете го и персонализирајте го својот Austral со богата дополнителна опрема.
ПРИЛАГОДЕТЕ ГО ЕНТЕРИЕРОТ НА СВОЕТО ВОЗИЛО AUSTRAL
Спортски педали и прагови на вратите... Истакнете го спортскиот, луксузен или авантуристички изглед на своето возило Austral.

ДОБИЈТЕ ГО ШТО ВИ ТРЕБА ОД ВАШИОТ RENAULT AUSTRAL

Целосно новиот Renault Austral се прилагодува на вашиот живот и на вашата потреба за простор и транспорт.
ПОНЕСЕТЕ СÈ ШТО ВИ ТРЕБА СО ВАС
Лесно додајте капацитет за складирање на својот Austral E-Tech со влечна кука и носачи на кровот.
retractable towbar - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
100% електрична вовлечлива кука
100% електричната кука за влечење се поставува или се сокрива без напор, само со притискање на копче!
И МНОГУ ПОВЕЌЕ...    
Заштитете го вашиот RENAULT AUSTRAL
Заштитете го вашиот Austral со нашите додатоци специјално дизајнирани за овој модел.
boot liner - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
подлога за багажен простор
Заштитете го вашиот багажен простор и одржете го чист со поставување на гумен тепих.
boot protection - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
заштита на багажен простор
Практичен, водоотпорен и прилагодлив на секоја ситуација, модуларниот заштитник се прилагодува на вашиот Austral и го штити прагот на багажниот простор.
stainless steel custom boot sill - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
праг на багажникот од нерѓосувачки челик
Прагот на багажникот со изглед на брусен алуминиум гарантира сигурно товарење ма гломазни предмети и ја штити каросеријата од гребаници.
rubber mat - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
гумена подлога
Гумените патосници со високи рабови комбинираат стил и заштита со поголема ефикасност.
ИСКУСТВО ВО ВНАТРЕШНОСТА
Приспособете го вашето возачко искуство во возилото Austral.
inductive wireless charger - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
индуктивен безжичен полнач
Одлучете се за индуктивен безжичен полнач за паметни телефони*, без кабли или приклучоци и одржувајте го вашиот паметен телефон наполнет кога сте во движење. 

*за компатибилни паметни телефони     

hanger on multi-function system - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
повеќенаменска закачалка
Почестете се со повеќенаменска закачалка која се прицврстува на задниот дел на потпирачот за глава. Кога ќе стигнете на вашата дестинација, јакната која сте ја ставиле на закачалката нема да има ниту еден набор!
separation grid - accessories - Renault Austral E-Tech full hybrid
преграда на багажникот
Внатре, преградете го багажниот простор со по мерка изработена мрежа и патувајте безбедно со вашето куче.