HI-FI ЗВУЧЕН СИСТЕМ


Harman Kardon hi-fi

sound experience - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
звук кој ве опкружува
Звучниците на Harmon Kardon, специјално дизајнирани за Austral, нудат напредна аудио технологија што може индивидуално да се прилагоди на вашата околина. Можете целосно да уживате во вашата омилена музика со различни режими на слушање.
surround - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
surround звучници
Компактни по големина, изработени од високо издржлив алуминиум и дизајниран за широка покриеност на средни и високи фреквенции. Тие ја подобруваат стабилноста на звукот и обезбедуваат природен, извонреден звук за патниците напред и назад.
subwoofer - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
длабокотонски звучник
Уникатна технологија што ја намалува тежината и големината на овој звучник, притоа постигнувајќи исклучително високи перформанси во опсегот на ниска фреквенција. Овој компактен дизајн е овозможен со отвор во шасијата каде што е вметната преградата, што овозможува да се компензира надворешниот воздушен притисок.
tweeters - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
високотонски звучници
Тие се дизајнирани со висококвалитетна флексибилна купола од ткаенина за мека и детална репродукција на највисоките звучни фреквенции.
woofers - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
среднотонски звучници
Оптимизирани за динамична репродукција на средни тонови. Комбинирани се со длабокотонскиот звучник преку надворешни водови, па совршено репродуцираат нискофрекфренти звуци и ја намалуваат дисторзијата.     
front central unit - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
среден звучник во предниот дел

Овој звучник е оптимизиран да пружа динамичка реродукција на длабоки и средни тонови. Комбиниран е со длабокотонскиот звучник преку надворешни водови, па совршено репродуцира длабоки тонови.