Captur E-Tech full hybrid

МОТОРИ

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ЗА МОТОРОТ
КОНТРОЛИРАНА ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО
Дали сте подготвени за нова возбуда? Тивкиот, удобен и респонсивен менувач со повеќе режими и новиот хибриден погон Captur E-Tech 143 КС ви овозможуваат одлучувачко забрзување од самиот почеток. Уживајте во флексибилно и тивко возење за време на патувањето.

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ВОЗИЛОТО CAPTUR E-TECH FULL HYBRID

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT