Renault Captur

СПОРТСКИ И ПРИЛАГОДЛИВ ДИЗАЈН

надворешен дизајн

ДОЗВОЛЕТЕ ДА ВЕ ВООДУШЕВИ

Captur ги има сите карактеристики на SUV со дополнителен карактер.

персонализација

CAPTUR ПРИЛАГОДЕН ЗА СЕКОГО

Персонализирајте го вашиот Captur како што сакате
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА НА НАДВОРЕШНИОТ ИЗГЛЕД
ВНАТРЕШНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
Внатрешен дизајн РЕВОЛУЦИЈА
Паметниот кокпит се одликува со мултимедијален систем со екран чувствителен на допир од 9,3 инчи прилагоден на возачот, 10,2-инчна дигитална инструмент табла, иновативна пловечка конзола со футуристички, електронски контролиран E-Shifter, практични прегради за складирање и многу други функции. Откријте напреден ентериер со ексклузивен дизајн.

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ВОЗИЛОТО CAPTUR

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech full hybrid