МОДУЛАРЕН ДИЗАЈН

7 седишта
внатрешност - Renault Espace E-Tech full hybrid

Патувајте со оптимален комфор и уживајте во просторноста за 7 лица. Кога ќе се вратите наназад 22 см, задно лизгачко седиште за клупа нуди најголем простор за нозете во класата, потпирачите за грб се подесуваат до 31° и нудат максимална удобност за нозете.
5 седишта
3 седишта
3 седишта - Renault Espace E-Tech full hybrid

Со оваа конфигурација, искористете ја должината на багажникот до 1850 mm.
2 седишта
3 седишта - Renault Espace E-Tech full hybrid

Со волумен од 1818 L, можете да уживате во максимален простор за вашиот багажник.
панорамски стаклен кров
панорамски стаклен кров - Renault Espace E-Tech full hybrid

Пространиот стаклен панорамски кров го максимизира осветлувањето на кабината, обезбедувајќи ненадмината осветленост додека ја оптимизира внатрешната удобност со подобрена изолација.
ОТКРИЈТЕ ГИ МОЖНОСТИ НА РАЗЛИЧНИ ВНАТРЕШНИ КОНФИГУРАЦИИ
Патниците можат да ја конфигурираат внатрешноста со 5 или 7 седишта и на тој начин да уживаат во исклучителна удобност. Обезбедете уште поголема удобност и модуларност.
E-Tech full hybrid
E-Tech full hybrid
Капацитет на багажниот простор (во литри според стандардот VDA)
5 седишта
7 седишта
Конфигурација со 2 седишта     1,818
      1,714    
Конфигурација со 5 седишта (лизгачко седиште на клупа во најнапредната положба)   
     777     
      677     
Конфигурација со 5 седишта (лизгачко седиште на клупа во најзадната положба)
     581          477     
Конфигурација со 7 седишта          159     

ДЕТАЛЕН ПРЕГЛЕД НА ДИМЕНЗИИТЕ И КАПАЦИТЕТОТ

Должина, висина, ширина... Дознајте сè за пространите димензии на Espace

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech Full Hybrid
Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech full hybrid