KADJAR

Одберете поразличен пат

ew

Охрабрете се, доживејте повеќе

Надворешен дизајн

Остава силен впечаток

Флуидните линии, изразената декоративна маска, изразените колкови, иновативниот светлосен потпис, алуминиумските тркала од 17 "или 19" ... Renault KADJAR е извор на инспирација и се карактеризира со својата робусност, сигурност и спортски карактеристики. Додека тој ве следи во секојдневните работи, тој зрачи со својата решителност и убав вкус. Ве чека да одите во нови области .

Внатрешен дизајн

kadjar

Влезете во спортска и софистицирана внатрешност

Со Renault KADJAR и неговата пространа и лесна внатрешност, вашата авантура ќе биде во знак на удобност. Панорамски покрив, двојни декоративни рабови, ергономски седишта, контролна табла со мека поставата, висока и голема централна конзола и хромирани рабови на мерачот... се погриживме за завршната обработска за да ви понудиме софистицираност до најмалите детали.

Избор на возила и опрема

prva

Моќни мотори

Бескомпромисна ефикасност
dva

Карактеристики

Бескомпромисна сестраност. Безбедноста и удобноста се најважни. Подготвен за сите патишта. Пуштете се во авантура. Мултимедијален систем R-Link 2
treta

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. Превземете каталог на дополнителна опрема на KADJAR. 

Renault KADJAR XMOD

Поради одличното однесување во возењето и неговиот робустен изглед, Renault KADJAR XMOD е направен за патување кон непознати предели. Дали сте подготвени да откриете нови области?

Софистицираност и квалитетна акустика

Renault KADJAR BOSE® EDITION

Renault KADJAR BOSE® EDITION комбинира спортска елеганција со уникатно акустично искуство и ви нуди задоволство при возењето.

Дали сте подготвени да ве заведе KADJAR?

Откријте го неговиот дизајн