Новиот Renault MASTER

Цена и спецификации

Верзија која ги задоволува сите потреби, Renault Ви нуди пакети со опрема што ќе ги задоволат сите ваши очекувања. Погледнете ја нашата понуда подолу.         

Ценовници

Дали сте подготвени да го проширите вашиот бизнис со комплетно новиот Renault MASTER?