Renault MASTER

Едноставно комерцијално возило, за сите ваши потреби
Renault MASTER

Повеќе од еволуција – револуција!

Renault MASTER
Нов дизајн
Renault MASTER
Нова опрема
Renault MASTER
Нова помош при возењето
Renault MASTER
Нова понуда на мотор

Дизајн

Надворешност
Renault MASTER
Динамичен и робустен

Новиот MASTER со својот одлучувачки стил, вертикален преден дел, LED светлосен потпис и хромирани детали го претставува елегантниот изглед инспириран од американските камиoнети.

Нека новиот MASTER биде вашата деловна визит картичка!

Дизајн

Внатрешност
Renault MASTER
Практичност и дизајн
Зошто би морало да бирате помеѓу елеганција и функционалност? Комплетно новиот MASTER со целосно новата инструмент табла, ергономска, со дизајн на елегантни линии, нуди стил и дизајн на патничко возило без компромис на практичноста.

Верзија

Откријте ги нашите прилагодени решенија и побарајте ја верзијата прилагодена на вашите потреби.

Опрема

Паметна кабина
За да се исполнат сите барања на професионалните корисници, комплетно новиот MASTER Ви овозможува на располагање да имате вистинската мобилна канцелариска опрема како и сите потребни функции на реалната канцеларија.
 

 • Easy Life масичка (иновација на Renault) и голем држач за чаши     
 • Easy Life фиока          
 • Индукциски полнач за паметен телефон
 • Клупа со две седишта со потпирачи за глава, ротирачка масичка и прилагодливи седишта
 • Отстранлив држач за паметни телефони
 • Места за складирање на предмети до 105 литри (најдобар во класата)        
 • Мултимедијален екран, чувствителен на допир, со R-LINK Evolution или Media Navolution систем. 

      
Едноставна испорака
Оптимизирајте го вашето време и енергија со комплетно новиот Master. Вашето возило ќе Ви овозмож и лесен пристап до товарниот простор и опрема, со цел да ги подобрите вашите работните услови:

 • Лостови за влез на возилото во просторот за товар   
 • LED светла во просторот за товар
 • Бројни прстени за обезбедување на оптоварувањето
 • Внатрешна (дрвена) заштита
 • Еден од најниските прагови за товарење

          
Easy Drive
Размислувавме на сè за да ги поедноставиме условите за возење. Возете безгрижно со опремата која е дизајнирана за да Ви го олесни секојдневниот живот.           

 • Rear Vision Assistance (RVA), иновација на Renault
 • Помош при страничен ветар (SWA)         
 • Предупредување за ненамерно преминување на сообраќајна лента (LDW) 
 • Систем за активна помош на сопирачка при напредвидено сопирање (AEBS)
 • Систем за надзор над ” мртвиот агол ” (BSW)   
 • Помош за паркирање напред (UPA) 
 • Преден сензор и камера за возење назад.     Една област, бројни решенија

Опрема, функции, обработка, услуги: Дознајте ги нашите  решенија за вашите деловни активности . 
Превоз на товар
Откријте ги нашите решенија - без оглед дали доставувате, работите со угостителство или останати активности:

 • Голем волумен
 • Транспорт на пакети
 • Единици за ладење
 • Возила за организирање на настани, припреми на храна ...         

 
Градежништво
Градежништво, главни изведувачи или подизведувачи, компании за уредување на околината или некоја друга активност? Откријте ги нашите решенија.

 • Кипер
 • Платформа со спуштени страници
 •  Возило за работници

      
Превоз на лица
Без разлика дали вршите транспорт на луѓе вработени во една компанија, поединци или заедница – комплетно новиот Master се прилагодува на потребите.

 • MASTER комбе (до 9 места)
 • MASTER Bus (17 места)
 • Превоз на лица со намалена подвижност

        
Здравство
Пронајдете ги сите наши решенија околу потребите во здравството.

 • Возило за прва помош             
 • Превоз на лекови...      
Обработки по мерка
Комплетно го променивме новиот Master, сакајќи што повеќе да одговара на вашиот бизнис. Откријте ги нашите производи за сите обработки по мерка.

 • Возило со платформа 
 • Возило со подвижна корпа
 • Влечно возило

    
Сакате уште поспецифични проекти ?

Мотор и погон

Renault MASTER
Нова понуда за мотор
Новиот MASTER доаѓа со богата понуда на мотор до 180 КS и вртежен момент до 400 Nm. Ние го реконструиравме за уште поголема ефикасност... Моторите се целосно прилагодени за професионална употреба, и постојано размислувавме за овој предизвик: значително да ја намалиме на потрошувачката на гориво!
Renault MASTER
Решенија за погон
За груб терен, користете ги нашите решенија и верзиите за возење на погон на предните или на задните тркала. Решенијата за Extended Grip, помош при движење на нагорнина, се корисни во сите ситуации.

Искористете ги предностите на нашата услуга и понуда Renault Pro+

Renault Pro+
Renault Pro+
Наши решенија за комерцијални возила
Renault MASTER
Комплетно Новиот Renault MASTER
Наша понуда   
Дали сте подготвени да го проширите вашиот бизнис со комплетно новиот Renault MASTER?