Новиот Renault TRAFIC SpaceClass Escapade пакет

Викенд изненадувања или непланирано патување… Која е вашата следна дестинација?   
TRAFIC SpaceClass verzija Escapade
Истражете ги неоткриените патеки
Простран, удобен и модуларен, новиот Escapade SpaceClass е вашиот идеален придружник за патување.
Подалеку од сите обврски!

Препуштете се на искушението и непланираните неистражени патувања!

Со седишта кои се вртат, задна клупа со три седишта, што се претвора во вистински лежај за две личности (1,95 м), лизгачка и преклопна маса, LED амбиентално осветлување, темни завеси со топлинска и звучна изолација и многу прегради за складирање. Новиот Escapade SpaceClass Ви нуди удобност на престижна мобилна спална соба.

Неочекуван шарм...без да Ви недостасува удобност!
Дали сте подготвени за возење во новиот Renault TRAFIC SpaceClass?