Новиот CLIO Grandtour

Бескрајно заводлив

r43

Бескрајно заводлив

Дозволете да ве заведе

Надворешен дизајн

Renault CLIO Grandtour е разигран. Изберете пакет со боја и персонализирајте го по ваша желба.

Дозволете да ве заведе

Renault Grandtour е разигран. Изберете пакет боја и персонализирајте го по ваша желба.

Внатрешен дизајн

xs

Нека ви биде удобно

Седнете во Renault CLIO Grandtour. Уживајте во удобноста и восхитувајте се.

Технички карактеристики

csd

Доживејте сензација

Дефинирајте перформанси и доживејте нови сензации. Оптимизирајте го уживањето во возењето. Намалете ја потрошувачката.
de

Влезете во неговиот свет

Доживејте иновација. Доживејте сеопфатна технологија.Повторно откријте ја удобноста. Поедноставете го животот. Возете безгрижно.
cfe

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. Превземете каталог на дополнителна опрема.

Дали сте подготвени да ве заведе CLIO Grandtour?

Откријте го неговиот дизајн