CLIO Generation

Бескрајно заводлив

ede

Бескрајно заводлив

Ги инспирира вашите патувања

Надворешен дизајн

Сензуален дизајн

Привлечен како никогаш до сега

Кога ќе го започнете вашето утро со Renault CLIO, секој ден ќе се заљубувате во него. Неговите сензуални линии се истакнуваат и благодарение на неговиот светлосен потпис, тој е попривлечен од кога било досега. Ниту едно друго возило во неговата категорија нема таков карактер. Можете да го обликувате CLIO по ваша желба. Со CLIO, секој ден е повозбудлив од претходниот.

Внатрешен дизајн

Несомнено, префинето

Влезете во новиот Renault CLIO и уживајте во префинетата кабина.

Технички карактеристики

xdas

Остварете задоволство при возењето

Дефинирајте перформанси и доживејте нови сензации.
hi

Верзии и опрема

Возете безгрижно. Почувствувајте ја сеопфатната технологија. Повторно откријте ја удобноста. Уживајте во неговиот простор.
jo

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. Превземете каталог на дополнителна опрема на CLIO.

Дали сте подготвени да ве заведе CLIO?

Откријте го неговиот дизајн