Ограничена серија

CLIO LIMITED

Подгответе се да ве заведе со својот ексклузивен стил

Renault CLIO Limited

Renault Clio Limited со 18% попуст и подарок 250€* зимски гуми-комплетно опремен:
  • Клима уред
  • Алуминиумски фелни 16” Limited
  • Мултимедијален систем MEDIA NAV EVOLUTION со вграден 7’’ екран чувствителен на допир со функции: MP3, AUX, Bluetooth, USB
  • Навигациски систем NAVTEG
Понудата важи за ограничен број на возила со нарачка од20.11.2018 – 31.12.2018година.*15.500 ден.
Изберете го неговиот уникатен стил
16-инчните Celsium фелни се едно од стилските обележја на моделот CLIO Limited. Со Limited прагови на вратите и ознака Limited на истите, хромираните детали и затемнетите задни стакла CLIO Limited e поексклузивен од сите досегашни модели.
Практичен и ексклузивен дизајн
CLIO Limited го прави секојдневието поедноставно со практичната опрема како што е 7-инчниот екран. Ексклузивните навлаки и кожниот управувач создаваат уникатно стилско доживување.
Изберете го вашето CLIO Limited
CLIO Limited е достапен во неколку бои со голем број на опции, впечатлив спортски изглед однадвор и одвнатре, а дополнителна погодност е специјалната понуда. Пробајте го!