Новиот Grand SCENIC

Креативност секој ден

xdd

Повеќе простор. Пвеќе приказни.

Затреперете до неговиот нов дизајн

Надворешен дизајн

Дозволете да ве заведе.

Восхитувајте се на неговата силуета

Бидејќи големите семејства имаат право на дизајн, новиот Renault Grand SCENIC има сосема нов изглед. Оставете го заведувањето на неговиот елегантен и аеродинамичен стил.

Внатрешен дизајн

grand

Уживајте во неговата префинетост

Дозволете да ве заведе хармонијата на обликот и материјалот. Нашите дизајнери се посветиле на секој дизајн, така што ќе патувате во свет кој е ергономски, топол и префинет.

Технички карактеристики

grfg

Ефикасност на моторот

Нашето искуство во ваша корист.
grand

Верзии и опрема

Повторно откријте задоволство во патувањето. Патувајте во Верзијата 2.0. Поедноставете ги вашите патувања.
fg

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. Превземете каталог на дополнителна опрема на Renault Grand SCENIC. Превземете ценовник на дополнителна опрема на Renault Grand SCENIC.

Дали сте подготвени да ве заведе Grand SCENIC?

Откријте го неговиот дизајн