KADJAR

SUV Renault
Renault EZ ULTIMO Concept
Renault ви открива

Новиот Renault Kadjar


дизајн

Избегајте од дневната рутина со стилОставете силен впечаток
Потполно редизајниран, новиот KADJAR со самоуверен надворешен дизајн, како и оптимална удобност и внатрешност со висок квалитет.

Предни и задни LED светла, shark антена, цврсти браници и 19-инчни алуминиумски фелни овозможуваат да бидете во центарот на вниманието.

Квалитетните материјали и внимателно одбраните внатрешни детали на овој SUV му овозможуваат карактеристична софистицираност. Ергономски новиот KADJAR е опремен со централната конзола во која може да постави 7-инчен таблет.

зад управувачот

... и зошто да не скршнете од патеката...


Имајте возбудливи авантури секој ден!

Силни мотори, погон на четири тркала и заведувачки дизајн... Новиот KADJAR нуди совршен баланс помеѓу перформансите, ефикасноста и секојдневното возење.

Со повисоко подвозје и три вида на пренос на силата - 4WD, 2WD со системот Extended Grip и 2WD - новиот KADJAR Ви открива нови хоризонти.

Оптимизирајте ја потрошувачката на гориво со еко системот на возење на теренскиот SUV.


искуство во внатрешноста

... Не ја заборавајте удобноста...Уживајте во патувањето
Повисоки седишта, седишта со можност за подесување на перниците по должина , USB приклучоци, предна и задна клима, клупа на преклопување и паметно складирање...

Новиот KADJAR се прилагодува на вашиот животен стил со внатрешната опрема фокусирана на удобност.

Ова исто така е SUV кој поседува најнова технологија : Bose аудио систем, Easy Park Assist i R- LINK 2. Не ги заборавајте и Renault EASY CONNECT услугите кои го поврзуваат вашиот автомобил со паметниот телефон... и животот ви го прават полесен.

сигурност и доверба

... додека возите безгрижно и сигурно.


Возете безгрижно и сигурно
Новиот KADJAR е опремен со иновативни сигурносни карактеристики како што е системот за активно нагло сопирање кој Ве предупредува при евентуален ризик од судир.

Во поглед на пасивна сигурност , овој SUV овозможува максимална заштита за сите патници и пешаци.
Со сублимирање и комбинирање на информациите од сензорите и камерите, новиот KADJAR ќе ви помогне во секој миг, без разлика дали се работи за голема одалеченост на автопат и во деликатни маневри во мал паркинг простор.